• USD 39.4
  • EUR 42.3
  • GBP 49.5
Спецпроєкти

Телефончик не допоможе: Патріарх Кирило навчив, як підключитися до Святого духа

Реклама на dsnews.ua
Мобільні телефони зв'язують енергетичні поля людей, але не допоможуть їм підключитися до "духовного світу"

Таку заяву зробив патріарх Московський і всієї Русі Кирило після літургії, яку він здійснив у неділю, в день Святої Трійці в Троїце-Сергієвій лаврі, інформує "ДС" з посиланням на Інтерфакс.

"Ми всі користуємося мобільними телефонами, але ж не сама ця коробочка передає інформацію від нас того, кому ми дзвонимо. Нас оточує невидиме енергетичне поле, і через телефончик ми з цим полем єднаємося. Точно так же Святий дух - це духовна енергетична сила, яка обіймає весь всесвіт", - сказав патріарх .

У той же час, як зазначив він, для того, "щоб до цього поля підключитися, ніякі телефончики не допоможуть, жодної науково-технічний прогрес, ніяка сила розуму".

"До цієї божественної сили ми підключаємося через нашу віру, через хрещення і миропомазання, через молитву. Та голос Божий дуже часто в нашому житті звучить сильніше будь-якого голосу, який ми чуємо по телефону. Голос Божий відображається в нашій свідомості, у нашій совісті", - заявив предстоятель.

Він також закликав протистояти спробам зруйнувати віру в Бога.

"Треба, щоб більшість народжуваних немовлят крестилось - не тільки в нашій країні, а в усьому світі, щоб ланцюг між людиною і Богом замикалася через участь у святих таїнствах", - додав патріарх Кирило.

    Реклама на dsnews.ua